Bingo Salon VPK:n talolla

BINGO! Syksy tuo tullessaan uuden ajanvietteen salolaisten torstai-iltoihin, kun suosittu arpajaispeli Bingo saapuu Saloon Salon VPK:n vetämänä. Myönnetyn bingoluvan mukaisesti tuottoja voidan käyttää palokuntanuorten koulutus- ja leiritoimintaan, hälytysvalmiutta ja työturvallisuutta parantaviin kalustohankintoihin sekä paloaseman ja palokunnantalon ylläpito/korjauskustannuksiin siltä osin kun kulut kohdistuvat yleishyödylliseen toimintaan.
Palkintoina S- ja K- ryhmien lahjakortteja sekä kahvia. Jahtibingon täyskierroksen voitto alkaa 200€:sta, ja mikäli jahtibingoa kukaan ei saa, arvo nousee viikottain maksimissaan 500€ arvoon lahjakortteja.

2018 Bingo torstaisin klo 18.30. (Ei helatorstaina ja kiirastorstana)

 Jos et ole ennen pelannut bingoa niin ei hätää - ovet avautuvat klo 18.00 ja vastaamme mielellämme kysymyksiin ennen pelin alkamista.

Bingo isot kulmat Bingon kulku:

Bingossa pelataan vaakarivejä sekä joka kierroksella isot kulmat. Kun pelaaja saa Bingon, pelaaja huutaa sen kovalla äänellä ”BINGO”, pelaajan saadessa isot kulmat, huutaa hän ”KULMAT”. Peli pysäytetään jolloin lipukkeen tarkastaja kuuluttaa Bingoemännälle lipukkeen tarkastusnumeron. Pelattavissa riveissä tai isoissa kulmassa on oltava viimeksi arvottu numero. Jos uusi numero on arvottu ja pelaaja huutaa ”BINGON” myöhässä, on Bingo vanha ja peli jatkuu.
Arvotut numerot joko ympyröidään tai ruksitaan pelilappuihin.

Ensin pelataan Vitosbingo eli Irtolehti, jossa 3 ruudukkoa ja jokaisessa ruudukossa 5 riviä, voitonjako 1 rivi 10€ lahjakortti, 2 riviä 20€ lahjakortti, 3 riviä 30€ lahjakortti, 4 riviä 40€ lahjakortti, 5 riviä 50€ lahjakortti ja isot kulmat 1kg kahvia.

Peli jatkuu 8 sivun peliviholla, jossa jokaisessa ruudussa 3 riviä, vihkoa pelataan 4 kierrosta, jonka jälkeen on n.15 min tauko, tauon jälkeen pelataan vihon seuraavat 3 kierrosta ja ennen vihkon viimeistä sivua pelataan Jahtikierros irtolehdellä, Pelivihon voitot ovat 1 rivi 10€ lahjakortti, 2 riviä 20€ lahjakortti, 3riviä 30€ lahjakortti sekä isot kulmat 1 kg kahvia.

Jahtikierroksen voitot 1 rivi 10€ lahjakortti, 2 riviä 20€ lahjakortti, täysbingo eli jahti aloitetaan niin, että arvotaan 45 palloa ja voittona 200€ lahjakortti. Jos 45 pallolla ei täysbingoa kukaan pelaaja saa, jatkuu kierros normaalina täysbingona ja voittona 30€ lahjakortti. Kierroksella pelataan myös isot kulmat jonka voittona on 1 kg kahvia.
Jos bingon saa useampi pelaaja, voitot jaetaan joko niin, että pelaajat saavat lahjakortin tai voittoa vastaavan määrän kahvipaketteja.

Myytävänä on myös raaputettavia Soolobingoja ja Ventti-arpoja.

 

Soolobingon voitot;

1 rivi 1kg kahvia, 2 riviä 10€, 3 riviä 30€ lahjakortteina

Venttiarvan voitot;

17:  2 uutta arpaa

18: ½ kg kahvia (1 paketti)

19: 1 kg kahvia (2 pakettia)

20: 10€ lahjakortti

21: 20€ lahjakortti