Salon VPK

Salon VPK

Lasten synttärijuhlat

Huom! Tänä kesänä keskitymme lomailuun ja osallistumme kesän leireille. Kesän aikana osallistumme kahdelle koulutusleirille, toinen on Salon alueen palokuntanuorten järjestämä viikonlopun mittainen alueleiri kesäkuussa Salossa ja toinen Länsi-Suomen pelastusalan liiton järjestämä viikon mittainen leiri Koski TL:ssä. Liiton leiri maksaa yhden nuoren osalta tänä vuonna 130€, joten yksillä synttärijuhlilla kustannamme yhden nuoren leirille. Perheet eivät maksa leirikustannuksista yhtään. 

Seuraavan kerran järjestämme synttärijuhlia koulun alkamisen jälkeen elokuussa 2023.

Järjestämme juhlia nuoriso-osaston varainhankinnaksi,  kaikki tuotto menee oman palokunnan nuorten toimintaan. 

Palokuntahenkistä toimintaa kuten ”vesileikkejä”, paloautoihin tutustumista, paloautoajelu, palomiehen varusteiden kokeilemista, palomiestaitojen harjoittelua jne. jne. Ohjelma on muokattavissa synttärisankarin iän ja toiveiden mukaan.

5 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille lapsille.

Max 10hlö, mikäli porukkaa on enemmän, hinta nousee.

Aika 1h30min- 2h. Yleensä toimintaa on 1h ja 30min herkuttelua. Tämä aikataulu on todettu kokemuksen myötä suurimmalle osalle juhlijoista sopivaksi.

Omat tarjoilut kertakäyttöastioista, omat koristelut ja tarjoiluastiat. Käytössä palokunnan kokoustila tai VPK:n talon kahvisali, joissa keittiöt. Käyttöönne annettavaan tilaan pääsee halutessaan tutustumaan ennakkoon.

Lapsille sellaista vaatetta päälle, ettei haittaa sotkut/kastuminen. Paloasemalla kädet ja vaatteet sotkeentuvat. Ja saappaat jalkaan, vesileikeissä ei kenkien kastumista ehditä varoa 🙂

Palokuntalaiset huolehtivat lapsista ohjelman ajan, huoltajien ei tarvitse olla läsnä. Huoltajat huolehtivat herkkujen esille laitosta, tarjoilusta, lahjojen avaamisista yms. Palokuntalaiset ovat mukana herkuttelemassa jos niin sovitaan, mutta eivät huolehdi tarjoilemisesta yms. Tarjoilujen aikana palokuntalaiset siivoavat hallitilat, tarkastavat autokaluston, pesevät auton tarvittaessa jne. Jos juhlien järjestäjä ei ole VPK:lla juhlien ajan, täytyy hänen olla puhelimitse tavoiteltavissa. Järjestäjällä on hyvä olla tiedossa KAIKKIEN lapsien huoltajan tms. puhelinnumero ja nimi. Jos juhlissa sattuu jotain, voimme ottaa yhteyttä.

Hinta 130€. Maksu mobilepay, kortti tai käteinen ennakkoon/juhlien aikana. Jos lapsia on enemmän kuin 10, jokaisesta ylimenevästä lapsesta veloitetaan 15€/hlö.

Kyselyt palvelusta hyvissä ajoin! 2-3viikkoa ennen toivottua päivää!!! Suuren kysynnän vuoksi emme saa järjestettyä juhlia lyhyellä varoajalla. Erityisesti paloautoajelu voi olla vaikea järjestää.

Jos VPK:lle tulee hälytys kesken juhlien, jää lasten kanssa aina vähintään yksi aikuinen. Autot ja muut aikuiset voivat lähteä hälytykselle. Näin ollen ohjelmaan voi tulla muutoksia.

HUOM! Uudistuneen tieliikennelain myötä  paloautossakin matkustaessa alle 135cm pitkän lapsen tulee käyttää koroketta. Olemme hankkineet tätä varten kaksi koroketta, omien korokkeiden käyttö on mahdollista. 

Mirja 0408211394. Viestiin vastaan aina. Puheluun en välttämättä aina pysty vastaamaan tai muista soittaa takaisin.