Salon VPK

Salon VPK

Lasten synttärijuhlat

KORONA TILANNE EI SALLI JUHLIEN JÄRJESTÄMISTÄ ALKUVUODESTA 2022. ILMOITAMME NÄILLÄ NETTISIVUILLA, KUN TAAS PYSTYMME OTTAMAAN VARAUKSIA VASTAAN. 

Palokuntahenkistä toimintaa kuten ”vesileikkejä”, paloautoihin tutustumista, paloautoajelu, palomiehen varusteiden kokeilemista, palomiestaitojen harjoittelua jne. jne. Ohjelma on muokattavissa synttärisankarin iän ja toiveiden mukaan.

5 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille lapsille.

Max 10hlö, mikäli porukkaa on enemmän, hinta nousee.

Aika 1h30min- 2h. Yleensä toimintaa 1h- 1h15min ja 30-15min herkuttelua.

Omat tarjoilut kertakäyttöastioista, omat koristelut ja tarjoiluastiat. Käytössä palokunnan kokoustila tai VPK:n talon kahvisali, joissa keittiöt. Tiloihin pääsee halutessaan tutustumaan ennakkoon.

Lapsille sellaista vaatetta päälle, ettei haittaa sotkut/kastuminen. Paloasemalla saattaa kädet ja vaatteet sotkeentua. Ja saappaat jalkaan, vesileikeissä ei kenkien kastumista ehditä varoa 🙂

Palokuntalaiset huolehtivat lapsista ohjelman ajan, huoltajien ei tarvitse olla läsnä. Huoltajat huolehtivat herkkujen esille laitosta, tarjoilusta, lahjojen avaamisista yms. Palokuntalaiset ovat mukana herkuttelemassa jos niin sovitaan, mutta eivät huolehdi tarjoilemisesta yms. Tarjoilujen aikana palokuntalaiset siivoavat hallitilat, tarkastavat autokaluston, pesevät auton tarvittaessa jne. Jos juhlien järjestäjä ei ole VPK:lla juhlien ajan, täytyy hänen olla puhelimitse tavoiteltavissa. Järjestäjällä on hyvä olla tiedossa KAIKKIEN lapsien huoltajan tms. puhelinnumero ja nimi. Jos juhlissa sattuu jotain, voimme ottaa yhteyttä.

Hinta 120€. Maksu mobilepay, kortti tai käteisellä ennakkoon/juhlien aikana. Jos lapsia on enemmän kuin 10, jokaisesta ylimenevästä lapsesta veloitetaan 15€/hlö.

Myymme pikkupalomiehen kypäriä ja aiheeseen liittyviä heijastimia 3€/setti. Voitte halutessanne ostaa palokunnalta kypäriä ja heijastimia esimerkiksi jaettavaksi osallistuneille nuorille. Tästä sovittava ennakkoon.

Kyselyt palvelusta hyvissä ajoin! VÄHINTÄÄN 3viikkoa ennen toivottua päivää!!! Suuren kysynnän vuoksi emme saa järjestettyä juhlia lyhyellä varoajalla. Erityisesti paloautoajelu voi olla vaikea järjestää lyhyellä varoajalla. Järjestämme synttäreitä kesällä. Talvella voimme joutua ”myymään ei oota”  resurssipulan vuoksi.

Jos VPK:lle tulee hälytys kesken juhlien, jää lasten kanssa aina vähintään yksi aikuinen. Autot ja muut aikuiset voivat lähteä hälytykselle. Näin ollen ohjelmaan voi tulla muutoksia.

HUOM! Uudistuneen tieliikennelain myötä  paloautossakin matkustaessa alle 135cm pitkän lapsen tulee käyttää koroketta. Olemme hankkineet tätä varten kaksi koroketta. 

Osaston johtaja Fanny 045 7831098 tai varajohtaja Mirja 0408211394.