Info

Salon VPK on rekisteröity yhdistys jonka asemapaikka on Salon keskustassa. Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on suorittaa palo- ja pelastustoimintaa. Palokunnan toiminta pyörii neljän osaston voimin. Operatiivisesta hälytystoiminnasta huolehtii hälytysosasto. Lisäksi palokunnassa on nuoriso-,  veteraani-  ja naisosastot.

Toiminta on täysin vapaaehtoista. Jäsenistö ei saa toiminnasta palkkaa.

Yhdistyksen toimintaan ovat kaikki tervetulleita. Yhteiskuntaa tukemaan tarvitaan aina uutta henkilöstöä sekä hälytystoimintaan että tukitoimintojen ylläpitämiseen.

Vuokraa VPK:n talo erilaisiin tilaisuuksiin

Palokunnantalon tilat koostuvat juhlasalista, pienemmästä ravintolasalista, keittiöstä sekä eteisestä jossa narikka ja WC- tilat. VPK vuokraa talon tiloja erilaisiin tilaisuuksiin.


Juhlasalin käyttötapoja on mm. tanssiaiset, hääjuhlat, syntymäpäiväjuhlat, näyttelyt, myyjäiset, pikkujoulut, pöytäjuhlat, kokoukset ym. suuremmat tilaisuudet.

Juhlista palokunnantalolla tulee juuri sellaiset kun niistä tekee osa 2. Tältä näytti hääjärjestelyt 220 henkilölle. Kuvat: Mikko Pääkkönen http://www.mpaakkonen.com/

Posted by Salon VPK:n talo on Thursday, April 6, 2017

Juhlasalin puolella on 26kpl kuuden hengen pöytiä jotka ovat kooltaan 180x80cm. Ravintolasalin puolella lisäksi 8 neljän hengen pöytää. Tuoleja löytyy yhteensä noin 250kpl.

Ravintolasali on vuokrattavissa erikseen pienempiä tilaisuuksia varten, kuten kerho-iltoihin, kokouksiin ja näyttelyihin,sekä pieniin juhliin.

Vuokraamme pöytiä ja tuoleja myös talon ulkopuolelle.

Astiavuokraus

200:n henkilön lautaset ja aterimet pakattunaMeiltä voit vuokrata astioita niin pieniin kuin suurempiinkin tapahtumiin. Astioita löytyy jopa 250 henkilölle. Astiat pakataan kannellisiin muovilaatikoihin jotka on helppo kantaa ja sijoittaa autoon. Vuokrattavana on mm.

 • Kahvikupit- ja asetit (Arabia Kesti)
 • Kahvilusikat
 • Pullalautaset
 • Matalat lautaset
 • Keittolautaset
 • Veitset, haarukat, lusikat (Sorsakoski)
 • Muovi- ja lasikannut
 • Termospumput
 • Iso kahvinkeitin (kahden kannun malli sekä perkolaattorikeitin)
 • Lasi- ja posliinikulhot
 • Tarjoiluvadit
 • Kuohuviinilasit
 • Jalalliset juomalasit
 • Teräspannut

Vuokraamme myös valkoisia pöytäliinoja ulkopuolisiin tilaisuuksiin hintaan 10€/kpl. Pöytäliinoja on kahta kokoa, 230x140cm ja 176x140cm.

Tiedustelut sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai VPK:n numerosta puh: 040-5539964.

Puolijoukkueteltan ja toriteltan vuokraus

Telttavuokraus

 • Torikatos 3x4m  50 eur/vrk
 • Puolijoukkueteltta 75eur/vkonloppu tai 100eur/vko
  • Sis. kaasukamiinan
  • Kaasusta veloitamme 20€/pullo(11kg)
 • Maksun voi suoriittaa mobilepaylla, korttimaksulla tai käteisellä

Puolijoukkuetelttojen varaustilanteen voit tarkistaa ennen yhteydenottoa näistä linkeistä: Teltan 1 varauskalenteri ja Teltan 2 varauskalenteri

Tiedustelut Akseli Lehto 0445545290 (soitot arkisin klo 16 jälkeen) ja Fanny Lehti 045 78310398. Toivomme yhteydenottoa viestillä.

Syntymäpäiväjuhlat lapsille paloasemalla

Palokuntahenkistä toimintaa kuten ”vesileikkejä”, paloautoihin tutustumista, paloautoajelu, palomiehen varusteiden kokeilemista, palomiestaitojen harjoittelua jne. jne. Ohjelma on muokattavissa synttärisankarin iän ja toiveiden mukaan.

5 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille lapsille.

Max 10hlö, mikäli porukkaa on enemmän, hinta nousee.

Aika 2h. Yleensä toimintaa 1h- 1h15min ja 45-60min herkuttelua.

Omat tarjoilut kertakäyttöastioista, omat koristelut ja tarjoiluastiat. Käytössä palokunnan kokoustila, jossa pieni keittiö. Tiloihin pääsee halutessaan tutustumaan ennakkoon.

Lapsille sellaista vaatetta päälle, ettei haittaa sotkut/kastuminen. Paloasemalla saattaa kädet ja vaatteet sotkeentua. Ja saappaat jalkaan, vesileikeissä ei kenkien kastumista ehditä varoa :)

Palokuntalaiset huolehtivat lapsista ohjelman ajan, huoltajien ei tarvitse olla läsnä. Huoltajat huolehtivat herkkujen esille laitosta, tarjoilusta, lahjojen avaamisista yms. Palokuntalaiset ovat mukana herkuttelemassa jos niin sovitaan, mutta eivät huolehdi tarjoilemisesta yms. Tarjoilujen aikana palokuntalaiset siivoavat hallitilat, tarkastavat autokaluston, pesevät auton tarvittaessa jne. Jos juhlien järjestäjä ei ole VPK:lla juhlien ajan, täytyy hänen olla puhelimitse tavoiteltavissa. Järjestäjällä on hyvä olla tiedossa KAIKKIEN lapsien huoltajan tms. puhelinnumero ja nimi. Jos juhlissa sattuu jotain, voimme ottaa yhteyttä.

Hinta 120€. Maksu mobilepay, kortti tai käteisellä ennakkoon/juhlien aikana. Jos lapsia on enemmän kuin 10, jokaisesta ylimenevästä lapsesta veloitetaan 15€/hlö.

Myymme pikkupalomiehen kypäriä ja aiheeseen liittyviä heijastimia 3€/setti. Voitte halutessanne ostaa palokunnalta kypäriä ja heijastimia esimerkiksi jaettavaksi osallistuneille nuorille. Tästä sovittava ennakkoon.

Kyselyt palvelusta hyvissä ajoin! VÄHINTÄÄN 3viikkoa ennen toivottua päivää!!! Suuren kysynnän vuoksi emme saa järjestettyä juhlia lyhyellä varoajalla. Erityisesti paloautoajelu voi olla vaikea järjestää lyhyellä varoajalla. Järjestämme synttäreitä kesällä. Talvella voimme joutua "myymään ei oota"  resurssipulan vuoksi.

Jos VPK:lle tulee hälytys kesken juhlien, jää lasten kanssa aina vähintään yksi aikuinen. Autot ja muut aikuiset voivat lähteä hälytykselle. Näin ollen ohjelmaan voi tulla muutoksia.

HUOM! Uudistuneen tieliikennelain myötä emme voi toistaiseksi kuljettaa paloautossa alle 135cm pitkää lasta. Lain mukaan lasta kuljetettaessa vaaditaan koroke, joita VPK:lla ainakaan toistaiseksi ei ole.

Huomioithan Covid -19 tilanteen juhlia suunnitellessa. 

Osaston johtaja Fanny Lehti 045 7831098 tai varajohtaja Mirja 0408211394. 

Palokunnantalolla remontoitiin talkoovoimin

Palokunnantalon ravintolasali sai raikkaamman ilmeen syyskuun 2012 aikana kun palokunnan jäsenet tekivät pintaremonttia talkoovoimin. Töitä paiskittiin kaikkiaan yhdeksänä peräkkäisenä päivänä, osin öisinkin. Yhdistyksen jäsenet osoittivat että talkoohenkeä löytyy vielä, sillä talkoissa kävi kaikkiaan kolmisenkymmentä osallistujaa.

Alkuperäisessä suunnitelmassa oli lähinnä vain sisäkaton ja seinien maalaamista, mutta talkoohenki kasvoi niin suureksi että monien pienempien töiden lisäksi myös vanha tammilattia ehostettiin hiomalla ja lakkaamalla.
Remonttityöhön osallistui hälytys- ja veteraaniosastoiden jäseniä naisosaston huolehtien ruokahuollosta ja avustamisesta loppusiivouksessa. Salon VPK kiittää talkoolaisia ja toivottaa sekä uudet että vanhat käyttäjät tervetulleeksi tutustumaan tiloihin.