Info

Salon VPK on rekisteröity yhdistys jonka asemapaikka on Salon keskustassa. Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on suorittaa palo- ja pelastustoimintaa. Palokunnan toiminta pyörii neljän osaston voimin. Operatiivisesta hälytystoiminnasta huolehtii hälytysosasto. Lisäksi palokunnassa on nuoriso-,  veteraani-  ja naisosastot.

Toiminta on täysin vapaaehtoista. Jäsenistö ei saa toiminnasta palkkaa.

Yhdistyksen toimintaan ovat kaikki tervetulleita. Yhteiskuntaa tukemaan tarvitaan aina uutta henkilöstöä sekä hälytystoimintaan että tukitoimintojen ylläpitämiseen.

Palokunnantalolla remontoitiin talkoovoimin

Palokunnantalon ravintolasali sai raikkaamman ilmeen syyskuun 2012 aikana kun palokunnan jäsenet tekivät pintaremonttia talkoovoimin. Töitä paiskittiin kaikkiaan yhdeksänä peräkkäisenä päivänä, osin öisinkin. Yhdistyksen jäsenet osoittivat että talkoohenkeä löytyy vielä, sillä talkoissa kävi kaikkiaan kolmisenkymmentä osallistujaa.

Alkuperäisessä suunnitelmassa oli lähinnä vain sisäkaton ja seinien maalaamista, mutta talkoohenki kasvoi niin suureksi että monien pienempien töiden lisäksi myös vanha tammilattia ehostettiin hiomalla ja lakkaamalla.
Remonttityöhön osallistui hälytys- ja veteraaniosastoiden jäseniä naisosaston huolehtien ruokahuollosta ja avustamisesta loppusiivouksessa. Salon VPK kiittää talkoolaisia ja toivottaa sekä uudet että vanhat käyttäjät tervetulleeksi tutustumaan tiloihin.