Salon VPK

Salon VPK

Tilamme

Juhlatilamme sijaitsevat aivan Salon keskustassa.  Tiloissa voi järjestää mm. seuraavia tilaisuuksia

  • Syntymäpäiväjuhlat, häät, rippujuhlat, lakkiaiset
  • Pikkujoulut
  • Myyjäiset ja ja markkinat
Salon VPK hääpaikaksi koristeltuna

Iso sali n. 200m2

Pieni sali n. 80m2

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä saa. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, eikä meiltä saa tilaisuuksiin pitopalvelua. Tilojen käyttäjä saa järjestää ruoka -ja juomatarjoilunsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Varausta tehdessäsi olet ilmoittanut milloin tarvitset tilat käyttöösi. Pääset sisälle silloin kun varaus alkaa, joten pidäthän huolen että varausta tehdessäsi huomioit valmisteluun ja purkuun tarvittavan ajan. 

Tulemme päästämään sisälle ja vastaamaan viimeisiin mahdollisiin kysymyksiin. Jos paikka on ennestään tuttu tai olet muuten varma että et tarvitse apua, ovi avataan etänä tai saat oveen PIN -koodin tilaisuuden ajaksi.

Poistuessa tilojen käyttäjä huolehtii että talo jää siistiin kuntoon. Pöydät ja tuolit omilla paikoillaan, pöydät pyyhitty, ja irtoroskat roskiksessa. Käytetyt astiat tulee olla tiskattuna ja keittiö sekä jääkaapit siistejä. Edulliset vuokrahinnat edellyttävät tilojen käyttäjiltä omatoimisuutta.

WC-tiloja ei tarvitse pestä, eikä lattioita siivota. Koristeluista aiheutuvat roskat on kuitenkin kerättävä/lakaistava.

Siivojaamme käy huolehtimassa perus ylläpitosiivouksesta, mutta ei kuitenkaan jokaisen asiakkaan jälkeen joten periaate on että tilat on siinä kunnossa että seuraava asiakas voi sinne saapua.

Astioiden käyttö kuuluu hintaan. Astiat tulee olla pestynä ja omilla paikoillaan käytön jälkeen. Teollisuuspesukoneemme pesee korillisen muutamassa minuutissa.

Kahvin suodatinpussit kuuluvat vuokraan, kahvi on kuitenkin tuotava itse.

Wc-paperit kuuluvat vuokraan. Huomaa, että tilaisuuden aikana emme huolehti wc-paperin riittävyydestä. Wc-tiloissa oleva paperi yleensä riittää jos sitä käytetään vain siihen mihin on tarkoitettu. Rätit ja muut siivousvälineet löytyvät siivouskaapista.

Sisäpihalta löytyy 26 merkittyä pysäköintipaikkaa jotka ovat käytettävissä. Koska kalustotilat sijaitsevat samassa pihassa, parkkipaikka saattaa olla täynnä palokuntalaisten omista autoista esim. hälytystilanteessa. Hälytyksen tullessa palokuntalaiset tulevat pihaan omilla autoilla joten voi olla että pihalla ei ole juurikaan vapaita paikkoja, tai mahdollisesti palokuntalaisten autoista on tilapäistä estettä vieraiden autojen poistumiselle.

Palokunnatalolle on matkaa rautatieasemalta n. 200m ja linja-autoasemalta noin 300m. Paikallisliikenteen pysäkit on ihan vieressä teatterin kohdalla. Paikallisliikenne ei kulje viikonloppuisin.

Perineisten kynttilöiden polttaminen sisätiloissa kielletty. 

Led- kynttilät ovat tuvallinen vaihtoehto perinteisille kynttilöille.

Ulkotulien polttaminen on kielletty. Katu on vilkas ja ulkotulet voivat joutua ilkivallan kohteeksi, myös näkövammaiset ja muut turvallisuusnäkökohdat on otettava huomioon.

Videotykki ja siirrettävä valkokangas on käytettävissä erikseen pyydettäessa. Kankaan koko on 92″

  • Kuvasuhde: 16:9
  • Kuva-ala: 2030 x 1145 mm

Varauskalenteri

Ota yhteyttä

Yhteydenotoissa huomioitavaa

Hoidamme palokunnantalon asioita talkoilla, joten emme välttämättä pääse heti vastaamaan. Otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pian.